Udendørs PIR med radar - 1 Tilbage

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 20001487
Lager: På lager

PIR udendør, regn og støv tæt, skal både se bevægelse og varme før alarm. Husdyrstollerent op til 36kg.


1 Tilbage

Udgået produkt, der ikke længere føres i Svane Electronics webshop. Manualer, vejledninger og oplysninger er stadig tilgængelig. Ring på 70 25 30 10 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde i stedet.


Denne detektor er velegnet til udendørs montage. Den er forseglet med en gummiliste og skrueterminalerne er tilgængelige via klap på bagsiden netop for at undgå insekter kommer ind i huset.


Detektoren er udstyret med en linse, der tillader dyr op til 36 kg. at passere uden alarm. Mikrobølge intensiteten kan justeres og relæet kan sættes op til enten NC eller NO kontaktsæt. Desuden kan PIR elementet sættes til alarm ved et eller to aktiveringer for alarm.


Der er sabotage kontakt for både væg og låg.


Enhed måler  • Størrelse : B 87x H 176x D 55mm/82 (regnskygge)

Detektoren skal placeres i ca. 2,2meters højde og reagerer bedst når man går på tværs af detektionsområdet.  • Grøn LED = PIR element aktiv.
  • Gul LED =Radar aktiv (bevægelse) - husk radar er særligt følsom over for metal (kan godt reagere på bil eller andet på mere end 20 meters afstand).
  • Rød LED = ALARM.

Detektoren er funktiondygtig efter en opvarmningstid på 1 min. (i denne periode vil LED indikatorerne blinke). Linsen giver en dækning på 12 x 12 meter og har en spedning på 110 grader.


OBS! Må ikke placeres i direkte solskin eller ved en ventillations kanal (hurtig temperaturskift). Hældingen detektoren må ikke overstige +/-10 graders hældning. Af hensyn til radar elementet frarådes det at montere detektoren overfor store metal overfalder.


Manual (UK)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: