SSI 500 alarm 868MHz

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 20000500
Lager: På lager

Alarmpanel med touch kontrolpanel, 32 trådløse og 8 trådførte zoner i 868MHz. Denne løsning kan benyttes til dit hjem, sommerhuse og arbejdspladser med og uden fastnettelefon.

Sikr dit hjem eller arbejdsplads med denne alarm i 868MHz. Ny model som kan meget mere end vores SSI 400.

Kontrolpanelet er en SSI 500 med touch tastatur. Det er en smart, trådløs hybridalarm med indbygget GSM modul. Der er mulighed for at tilkoble 32 trådløse enheder (den har 8 trådførte zoner, dog skal man være lidt kreativ og lave hul i beslaget bagpå). En zone kan være en eller flere rumdetektorer eller kontakter på døre eller vinduer. Der er en tekniker-kode, samt mulighed for op til 16 forskelige brugerkoder.

Pakken indeholder

  • 1 stk. strømforsyning, 15 V, 2A
  • 1 stk. GSM antenne

NB!

  • Enhedernes batteri levetid er på ca. 2 år.
  • Placer detektoren så katte ikke kan hoppe op i detektorfeltet.
  • Husk at der IKKE må være strøm på centralen, når SIM kort sættes i eller tages ud (der skal også været slukket for det genopladelig batteri).

Betjening af alarmen

Vejledning i forhold til programmering og funktioner foregår via dansk tale, og opkald og sms'er fra alarmen er ligeledes på dansk.

Det er muligt at skrive en SMS besked til alarmens telefonnummer og slå alarmen til eller fra. Reaktionstiden er kun ca. 2-3 sekunder!

Som noget nyt siden SSI 400 alarmen, så kan denne model ringe både til kontrolcentral og privat nr. samtidig.

Alarmen kan ringe og sende sms'er til op til 4 modtagere. Skulle alarmen udløses modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer en sms og et opkald. Derefter vil de have mulighed for at slå alarmen fra via deres telefon. Desuden er det muligt at ringe op til alarmen og få en status fra systemet i løbet af dagen mens man er på farten. I tilfælde af strømsvigt modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer ligeledes en sms.

Enheden har indbygget telefonsender til PSTN (fastnettelefonlinie) og GSM sender. Denne løsning kan derfor benyttes af hjem og arbejdspladser med og uden fastnettelefon. Vælger man at systemet bliver tilkoblet GSM nettet, kan man desuden benytte vores gratis app til android og IPhone. Via denne app kan man spørge om status, til- og frakoble alarmen og styre nattilkobling, således sensorer i udvalgte områder f.eks. soveværelse, børneværelser og gang er inaktive, mens resten af huset er sikret. På den måde kan I gå på toilettet om natten uden først at skulle slå alarmen fra.

Vi har desuden lavet en manual til, hvordan man anvender de forskellige app's. Du finder manualerne her:

 Android  iPhone  iPhone 1 

 

Bemærk : Ved trådførte sensorer skal der tilkøbes en spændingsregulator varenr. 2000.0258 samt batteri backupmodul varenr. 2000.1018.

OBS: Virker ikke sammen med et Oister abonnement.

 Klik her for at downloade en dansk manual

Simkort guide, alarmen skal have slukket for batteri og adaptor inden isættelse - se linket mere om alarmen for mere.

 Manual - tilslutning af sirene med ekstern backup forsyning

 Manual - tilslutning af sirene med relæ og spændingsnedsætter

 Manual - tilslutning af trådførte detektorer 2000.1470

Tjek antennesignal via menu

(husk at programmere udgangen til sirene først)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: