MW/PIR sensor til udendørs brug

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 20001483
Lager: På lager

Intelligent MW/PIR bevægelsesdetektor til udendørs montering.

MW/PIR bevægelses sensor til trådførte alarmsystemer. Denne sensor kan med fordel monteres udendørs, da den er vandtæt og er funktionsdygtig ved en arbejdstemperatur på mellem -10 til 50 grader Celcius.

Sensoren leveres med tre forskellige linser; vidvinkel linse, langdistance linse og en fence linse, ideel til korridor eller smalle passager. Sensorens detektionsrækkevidde varierer fra 15 til 23 meter, alt efter hvilken linse der bruges.

Sensoren er husdyr-tolerant, da føleren er indstillet til ignorere mindre dyr på op til 20 kg. Det vil sige, at dyr, såsom katte, ræve og mindre hunde, ikke udløser fejlalarmer. Sensoren er derfor også anvendelig til sikring af både indendørs- og udendørsområder, hvor f.eks. husdyr vil færdes frit.

Enheden har en LED indikator, som viser om der registreres bevægelse. Denne funktion kan nemt slukkes/tændes, hvis man ønsker det. Sensoren har desuden en hærværkssikring, så den ikke umiddelbart kan afmonteres uden at alarmen udløses. Ligeledes har den antimask funktion, hvilket betyder, at skulle en indbrudstyv prøve at tildække sensoren, så udløses alarmen.

Kan også bruges sammen med DVR maskiner, så kun den realle hændelser bliver gemt. Kamera kan kun optage automatisk ud fra lysændringer, i stedet for kun en real bevægelse.

Den ideele montagehøjde for sensoren er 2,0 - 2,4 m. Den må ikke monteres, så detektoren er rettet imod metalvægge, direkte sollys eller varmekilder såsom radiatorer. Disse ting øger risikoen for fejlalarmer.

Sensoren kræver 9-16V DC 65 mA strømforsyning.

Enheden måler

  • H 220 x B 110 x D 120 mm.
  • Monteringsbeslaget måler: H 95 x B  85 x 65 mm.

Vejledning (engelsk)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: