BRANDDETEKTOR

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 20009430
Lager: På lager

Trådført branddetektor som varsler ved for høj temperatur.Detektoren er til indvendig brug og loftmontering.

Detektorens temperaturmåler sidder under den special designet skal, som har til formål at beskytte detektorens måleenhed uden at begrænse lufttilstrømningen og dermed enhedens evne til at aflæse luftens temperatur.


Branddetektoren aktiverer alarmen og advarer dig, hvis temperaturen stiger over 57oC. Hvis detektoren udløser alarmen vil enhedens to LED indikator lys rødt.


Detektoren er nemt at montere, da den har en separat monteringsplade. Detektoren og monteringspladen skilles af ved at dreje monteringspladen til venstre i forhold til detektorbasen. 


OBS: Det anbefales at montere en kombination af branddetektorer og røgdektorer for ekstra sikring. Branddetektorer bør ikke erstatte røgdetektorer i soveværelserne eller i gangen uden for Soveværelserne. Men en branddetektor kan med fordel anvendes i et køkken, vaskerum, garage, eller på loftet, hvor røgalarmer ikke bør installeres.


Detektoren bør ikke opsættes i nærheden af vinduer eller varmekilder, som f.eks. en radiator eller elektronik, som afgiver varme ved brug (f.eks. en fax). Disse ting kan ""forvirre"" detektoren og øger dermed risikoen for fejl-alarmer.


Installation  • Denne enhed er en 4-leder baseterminal
  • 1: +, 2: -, 3: COM og 4: NC/NO. 
  • Til branddetektoren medfølger to skruer, to rawplugs og en engelsk vejledning. 

Enheden måler  • Ø 100 x H 52 mm 
  • Ø 100 x H 52 mm 

 Manual (UK)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: