Boltlås 12V låst med strøm til påmontering YB-500ILED

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 28000117
Lager: På lager

Boltlås til montering udenpå dørkarmen. Denne lås slår fra, når strømmen afbrydes. Låsen har LED indikator, der viser om bolten er i låseposition eller åben.

YB-500I(LED)

Boltlås til montering udenpå dørkarmen. Med denne lås er det med andre ord ikke nødvendigt at skære hul i dør og dørkarm til boltlåsen. Låsen kan monteres horisontalt eller vertikalt.

Låsen vil være ulåst, hvis/når strømmen afbrydes. Døren låses automatisk 6 sekunder efter døren er lukket. Ønsker man at åbne døren skal låsen slås fra via adgangskontrolanlæg, kodetastatur eller udtryksknap.

Døren kan ikke stå ulåst, men låsen kan via et adgangskontrolanlæg som f.eks SSI 3000 indstilles, så døren står ulåst i et udvalgt tidsrum.

En anden mulighed er at benytter vores kodetastatur (varenr. 2000.1615). Via kodetastaturet kan man enten åbne døren via en kode og døren vil automatisk låse efter den er lukket eller man kan indtaste en anden kode, hvorefter døren vil være ulåst indtil man låser den igen.

Ved installation kan låsen indstilles til at have en tidsstyret forsinket låsning på 3, 6 eller 9 sekunder. Ved levering er der ikke indstillet nogen forsinkelse.

Kontrolpanelet vil modtage besked om at bolten er skudt ud. Den melder ikke at døren er korrekt lukket og låst. Boltlåsen har en tolerance på 1 cm, dvs. at døren kan stå på klem. Afstanden mellem låsens to dele må max. være 8 mm for at boltlåsen låser korrekt.

Boltlåsens har en LED indikator, der er placeret på samme side som skurehullerne og dip-switchen. Når indikatoren lyser rødt når bolten er trukket tilbage og grøn når bolten er skudt ud i låseposition. NB. monteres dækpladen vil LED indikatoren være skjult.

  • Låsen kræver en 12VDC strømforsyning.
  • Forbrug:
  • Impuls: 880 mA.
  • Konstant: 130 mA.

De 2 dele af låsen er lige store og måler:
L 150 x B 25 x D 37 mm.
Bolt: 17 mm x ø 12 mm, i rustfri stål.

OBS: Ikke egnet til udendørs brug

Tilbehør

Brug eventuelt rustfrie dækplader (Vare nr. 2800.0119) til at opnå et pænere finish, hvor skruehullerne og dip switchen er dækket. Disse medfølger ikke kan kan købes udover. NB dækpladen vil også dække LED indikatoren, da der ikke er hul i pladen. Se "Vi anbefaler også" boksen nedenfor.

Installationsvejledning

  • Rød: +12V
  • Sort: 0V (minus)
  • Orange: Åben (push button) tilslut til minus for at låse op.
  • Grøn: NO (Normal open)
  • Hvid: COM (tilsluttes kontrolpanel) 
  • Grøn og hvid er sluttet når døren er lukket - uanset om bolten er ude eller inde.

NB! Rettelse til vejledning

Open contact: tilslut sort og orange - IKKE rød og orange.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: