AHD 80p DVR optager med 16 kanaler

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 21000429
Lager: På lager

AHD DVR optager med 16 kanaler.

 

 

 

Denne DVR kan bruges i forbindelse med gamle analoge kamera, 720p/1080p AHD kamera OG netværkskamera ( ONVIF>2.0), det betyder at man kan fremtidssikre sit overvågnings udstyr med DVR maskinen. Der er både VGA og HDMI udgang til monitor eller TV og det gør det let at tilslutte og tilgå opsætningen.

Fordelen med en DVR frem for en NVR ( netværks harddisk ) er at man kan tilgå indstillingerne direkte via monitor og ikke via en hjemmeside. Desuden er der ikke noget man skal opsætte i kameraet for at få billedet op på skærmen, når kablet tilsluttes vil der være billede på - også selv om man har brugt lange ledninger. Netværkskamera har normalt en maksimal ledningslængde på 90 meter ( man kan forlænge det via switch eller andet udstyr ).

Når først DVR maskinen er kommet på netværket kan man via en simpel guide komme på via sin smartphone/tablet/mac/PC, Det er muligt at komme på direkte via skyen og det er også muligt at lave forbindelsen manuelt via portforward/virtuelserver/port omdirigering.

De kabler der bruges til analoge kamera og AHD kamera er af koaksial typen og de netværks baserede kamera kan gå på via netværket - trådført eller trådløst. 

Hovedpunkter

  • H.264 High Profile Compression,16CH 1080P/ 720P
  • Support Dual stream (Main stream for local storage, sub-stream for network transmission)
  • Support Cloud service, P2P function, easy to do remote control
  • Support Mobile phone view (Android iPhone iPad Blackberry Windows Mobile)
  • Support Multi-browser, including Windows IEFirefoxChromeSafari
  • CMS Software Supported

 Manual DK

 Specifikationer UK

cd.gif CD (dækker 4-16 kanalers maskiner)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: