Trådløs/trådført SSI 400 med GSM uden tilbehør

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 20000400
Lager: På lager

Trådløs 433 MHz alarm touch tastatur og GSM modul, sensorer, magnetkontakter, fjernbetjeninger fra de gamle FC 300 og SSI 400 passer til.

Sikre dit hjem eller arbejdsplads med denne alarm.

Kontrolpanelet er en SSI400, hvilket er en smart trådløs 433 MHz hybridalarm med indbygget GSM modul. Den har 8 trådførte zoner og mulighed for at tilkoble 32 trådløse enheder. En zone kan være en eller flere rumdektektorer eller kontakter på døre eller vinduer. Vi anbefaler at have en rumdetektor pr. zone. 

Kan også købes som alarmpakke indeholdende

  • 2 stk. trådløse sensorer
  • 1 stk. trådløs magnetkontakt
  • 3 stk. fjernbetjeninger for betjening af alarm (op til 8 stk. kan tilsluttes)
  • 4 stk. selvklæbende skilte SSI alarm
  • 1 stk. strømforsyning, 15 V, 2 mA
  • 1 stk. dansk manual
  • 1 stk. GSM antenne

NB!

  • Enhedernes batteri levetid er på ca. 2 år.
  • Pakken fås også som trådført eller kan sættes op som et system der kombinerer trådførte og trådløse enheder.
  • Tidligere udgave blev leveret med 12 V adaptor, vær opmærksom på dette, hvis du er på udkig efter ny adapter til din eksisterende alarm eller hvis du skal bestille et nyt intern batteri til alarmen, da der er 2 forskellige udgaver af batteriet.


Betjening af alarmen


Vejledning i forhold til programmering og funktioner foregår via dansk tale, og opkald og sms'er fra alarmen er ligeledes på dansk. Enheden kan også leveres med engelsk tale, hvis dette foretrækkes.


Det er muligt at skrive en SMS besked til alarmens telefonnummer og slå alarmen til eller fra. Reaktionstiden er kun ca. 2-3 sekunder!


Alarmen kan ringe og sende sms'er til op til 4 modtagere. Skulle alarmen udløses modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer en sms og et opkald. Derefter vil de have mulighed for at slå alarmen fra via deres telefon. Desuden er det muligt at ringe op til alarmen og få en status fra systemet i løbet af dagen mens man er på farten. I tilfælde af strømsvigt modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer ligeledes en sms og et opkald.


Enheden har indbygget telefonsender til PSTN (fastnettelefonlinie) og GSM sender. Denne løsning kan derfor benyttes af hjem og arbejdspladser med og uden fastnettelefon. Vælger man at systemet bliver tilkoblet GSM nettet, kan man desuden benytte vores gratis app yil android og IPhone. Via denne app kan man spørge om status, til- og frakoble alarmen og styre nattilkobling, således sensorer i udvalgte områder f.eks. soveværelse, børneværelser og gang er inaktive, mens resten af huset er sikret. På den måde kan I gå på toilettet om natten uden først at skulle slå alarmen fra.


Download gratis app til fjernstyring af alarmen - Kig under GSM styring kategorien.

Manualer til alarmen

Vejledning

Sådan forbindes en trådført sirene (med ekstern forsyning og backup)

Stort billede af alarmen 1 Stort billede af alarmen 2

7804179# 747424#

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: