HD-SDI dome kamera 2.8-12mm. - RESTSALG

1.250,00 DKK  m/Moms
( 1.000,00 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 21000188
Lager: På lager

Vandalsikret dome kamera med IR belysning og full HD/HD-SDI 1080P opløsning, 30 billeder i sekundet, 1.100 TVL. Kameraet har desuden 1/3" Sony CMOS, 5 x 21 indbygget LED, WDR-funktion, 3D DNR-funktion og dag/nat-funktion.

Dette vandalsikrede Dome kamera er den perfekte løsning til overvågning af hjemmet, kontoret, lageret eller andet sted, hvor du ønsker at optage billeder i fremragende kvalitet – under alle lysforhold.

 

Anvendelsesmuligheder

 

Brug f.eks. dette kamera i indgangspartiet og se og dokumenter hvem der kommer på besøg, før de står i receptionen eller installer det i produktionshallen og dokumenter og overvåg produktionsprocessen med henblik på fejlfinding og effektivisering. Placeres kameraet over pakkebordet, kan det dokumenter pakning af forsendelser, og det er efterfølgende muligt at tjekke om alt kom med i pakken. 

 

I det private hjem kan kameraet ligeledes installeres i entréen eller andre rum i huset, hvor du ønsker kameraovervågning.

 

Husk dog at tage hensyn til at kameraet skal placeres, så det beskyttes mod vind og vejr, således regnvand på linsen ikke stjæler kameraets fokus.

 

Det er muligt at tilkøbe et beslag til Dome kameraet. Se varenr. 21000179 eller "vi anbefaler også" boksen nedenfor.

 

Funktioner

 

Dette dome kamera er med en 1/3" Sony CMOS og leverer billeder i Full HD/HD-SDI 1080p opløsning. Det er med indbygget IR belysning i op til 20 meter og har 5 x 21 indbygget LED.

 

Kameraet har WDR funktion (Wide Dynamic Range), hvilket gør dette til et ekstremt alsidigt kamera. Det er ideelt til brug på steder, hvor der er flere forskellige lysniveauer i form af mørke og lyse områder, modlys eller kraftige kontraster som f.eks. skygger. WDR-funktionen sikre, at mørke og lyse områder altid oplyses optimalt. Ved anvendelse ved kraftige kontrastforhold og ved lav belysningsstyrke laver kameraet i praksis flere optagelser med varierende belysningstider og sætter dem så sammen til et billede. 

 

Takket være den moderne 3D DNR-funktion (flerdimensional digital støjundertrykkelse) reduceres billedstøjen til et minimum. Kameraet har desuden dag/nat-funktion (ICR), hvilket sikrer den højest mulige billedkvalitet til enhver tid. Det forbedrer detaljeskarpheden kraftigt om natten eller når der er mørkt i rummet, og reducerer lagerpladsbehovet, da forstyrrende støj også er billedinformation. 

 

Specifikationer

 

  •  
  • Billedsensor: 1/3" Sony CMOS, 2 Mega pixel
  • Opløsning: Full HD/1080p, 30 billeder i sekundet, 1.100 TVL
  • Linse: 2,8-12 mm. manuel linse
  • IR belysning, 5x21 LED, op til 20 meter
  • WDR funktion (Wide Dynamic Range)
  • 3D-DNR funktion (Digital Noise Reduction)
  • Dag og nat ICR funktion
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: