Stikkontakt - SimPal T20 Slave til model T420

400,00 DKK  m/Moms
( 320,00 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 60000195
Lager: På lager

Stikkontakt T20 (Slave) Op til 4 slave enheder kan tilsluttes 1 Master T420 enhed. Maks afstand på 30 meter mellem master og slave.

Vejledning(på master stikkontakten)

Slave stikkontakten anvender GSM signalet fra Master GSM-stikkontakten T420 via en RF 433,92MHz RF forbindelse. Den kan betjenes via op til 5 brugers mobiltelefoner - når som helst og hvor som helst. Det er muligt at tilkøbe en 3M ledning vare. 6000.0161, så termostaten kan placeres længere væk fra GSM stikkontakten.

Flere smarte funktioner

Fjernstyring via mobiltelefoner
Slave stikkontakten er en fjernbetjent stikkontakt. Tilslut  T20 stikkontakten til en almindelig stikkontakt og fjernstyre (tænde og slukke for strømoverførslen) på den pågældende stikkontakt.

Tidsindstillet tænd/sluk - timer
Det er muligt at indstille tidsinterval for hvornår enheden skal tænde og slukke for strømoverførslen.

Styring via temperaturføler
Med  den medfølgende temperaturføler, kan stikkontakten indstilles til, alt efter måling af rummets temperatur, tænde eller slukke for stikket. Der gøres opmærksom på at ved at overstyre automatisk temperaturstyring ved en tænd/sluk sms, vil automatisk styring blive deaktiveret men kan aktiveres igen med en sms.

Besked ved hurtigt skiftende temperatur
Et tidsinterval og grænseværdier for temperatur kan forudindstilles. Stikkontakten vil så sende en SMS besked til master telefonen hvis rummets temperatur i det forudindstillede tidsrums ændres, så temperaturen overskrider de foruddefinerede grænseværdier for rummets temperatur.

Besked ved strømsvigt
Stikkontakten kan indstilles til via bip lyd og SMS at underrette master brugeren, i tilfælde af at enheden ikke modtager strøm. Når Stikkontakten genvinder AC vil enheden ligeledes sende en SMS besked til master brugeren.

Hvis du har et problem med en router der skal genstartes, kan dette gøres. brug vores app eller bare send en SMS.

 

5 Brugere

  • 1 master bruger (kun denne bruger kan via sin telefon indstille/programmer funktioner)
  • 4 øvrige brugere (kan tænde/slukke strømoverførslen via SMS) 

 

Betjening

Stikkontakten betjenes via SMS kommando eller ved tryk på knap på enheden.

 

 

Anvendelse

Stikkontakten er velegnet til styring af elektriske apparater, hvor strømforbruget er mindre end 3600W og med en maks. belastning på 16A.

 

 

 

 

 

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: