Full HD SDI kamera IR 2,8-12mm. linse 42 LED

Ring for pris
70253010

Fra:
Model/varenr.: 21000189
Lager: På lager

Kamera IR, farve, 2,8-12 mm. linse, Full HD/HD-SDI 2 megapixel opløsning. Kameraet har 1/3" SONY CMOS, indbygget IR belysning i op til 40 meter, Ø5x42 indbygget LED, WDR, 3D DNR og dag/nat-funktion.

Dette kamera er den perfekte løsning til udendørs overvågning af hjemmet, kontoret, lageret eller andet sted, hvor du ønsker at optage billeder i fremragende kvalitet – under alle lysforhold.


Anvendelsesmuligheder


Kameraet kan med fordel installeres så det fanger uønsket aktivitet evt. ved hoveddøren, skuret, garagen eller på bagsiden af huset eller bygningen, hvor indbrudstyvene ellers ville kunne arbejde uforstyrret. Indbrud er noget vi alle helst vil være foruden. Men skulle du være uheldig, så kan du ved hjælp af dette kamera efterfølgende aktivt hjælpe politiet med at identificere dine ubudne gæster. 


På arbejdspladsen kan kameraet med fordel placeres således at det filmer indkørslen eller parkeringspladsen og vil derved give mulighed for at identificere de biler, nummerplader eller personer, der kommer både indenfor og udenfor åbningstiderne via monitor og optagelserne på harddisken.


Funktioner


Dette kamera er med en 1/3" SONY CMOS og leverer billeder i Full HD/HD-SDI 1080p opløsning. Det er med indbygget IR belysning i op til 40 meter og har Ø5 x 42 indbygget LED.


Kameraet har WDR funktion (Wide Dynamic Range), hvilket gør dette til et ekstremt alsidigt kamera. Det er ideelt til brug på steder, hvor der er flere forskellige lysniveauer i form af mørke og lyse områder, modlys eller kraftige kontraster som f.eks. skygger. WDR-funktionen sikre, at mørke og lyse områder altid oplyses optimalt. Ved anvendelse ved kraftige kontrastforhold og ved lav belysningsstyrke laver kameraet i praksis flere optagelser med varierende belysningstider og sætter dem så sammen til et billede. 


Takket være den moderne 3D DNR-funktion (flerdimensional digital støjundertrykkelse) reduceres billedstøjen til et minimum. Kameraet har desuden dag/nat-funktion (ICR), hvilket sikrer den højest mulige billedkvalitet til enhver tid. Det forbedrer detaljeskarpheden kraftigt om natten eller når der er mørkt i rummet, og reducerer lagerpladsbehovet, da forstyrrende støj også er billedinformation. 


Tilslut kameraet til 12V, 2,0A strømforsyning. Denne medfølger ikke, men kan tilkøbes. Se "Vi anbefaler også" boksen nedenfor. For andre alternativer se kategorien strømforsyninger. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os.


Specifikationer  • Billedsensor: 1/3" Sony CMOS, 2 Mega pixel
  • Opløsning: Full HD/1080p, 30 billeder i sekundet, 1.100 TVL 
  • Linse: 2,8-12 mm. manuel linse
  • IR belysning, Ø5x42 LED, op til 40 meter
  • WDR funktion (Wide Dynamic Range) 
  • 3D-DNR funktion (Digital Noise Reduction)
  • Dag og nat ICR funktion

Manual (engelsk)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: