Trådløs magnetkontakt alarmsystem (868MHz)

175,00  m/Moms
( 140,00  u/Moms )
ekskl. levering

Magnetkontakt til trådløse 868 MHz alarmsystem, SSI 401 og 500. Magnetkontakten monteres på dør- eller vindueskarme, og advarer om uønsket indtrængen. Enheden kan også fungere som sender for trådført udstyr.

Model/varenr.: 24000404

Smart lille magnetkontakt til SSI 401 og 500, 868 MHz trådløse alarmsystemer.

Sådan anvendes magnetkontakten

Magnetkontakten monteres på dør- eller vindueskarme, og advarer om uønsket indtrængen, når afstanden mellem magnetkontaktens to dele bliver mere end 2,5 cm. Et alarmsignal bliver sendt til kontrolpanelet, og samtidig sendes en sms til de indkodet telefonnumre med besked om alarmen.

Kontakten er indkodet med en unik kode, som sikrer, at signalet mellem magnetkontaktens dele ikke kan erstattes i et forsøg på hærværk. Den har desuden en hærværkssikring, så den ikke umiddelbart kan afmonteres karmen eller skille ad uden alarmen udløses.

Indgang til trådført udstyr

Magnetkontakten har 1 indgang til ekstern trådført udstyr. Magnetkontakten kan således fungere som sender og gøre det tilsluttede trådførte udstyr trådløst. OBS: Benytter man magnetkontaktens indgang fungerer den kun som sender. Den fungere ikke samtidig som magnetkontakt. 

Magnetkontakten kræver 1 stk. 3V lithium batteri (medfølger). Forventet levetid for batteriet er ca. 1 år. 

Enheden måler

  • Magnet: H 74,5 x B 13,5 x D 18,8 mm.
  • Hovedenhed: H 81 x B 32 x D 25 mm.

Vejledning

Vejledning til programmering og opsætning af zone

Vejledning (UK)