GSM tyverialarm - kontrolpanel - 20000399
  • GSM tyverialarm - kontrolpanel - 20000399
  • GSM tyverialarm - kontrolpanel - 20000399

GSM tyverialarm - kontrolpanel

Vare nr.:20000399
På lager

GSM tyverialarm med 8 trådførte zoner og mulighed for at tilkoble 32 trådløse enheder. Denne løsning kan derfor benyttes af hjem, sommerhuse og arbejdspladser med og uden fastnettelefon.

VAREN ER UDGÅET
Kontakt os for et alternativ
Tlf: 70 25 30 10
Email: kunde@svane-el.com 

1.850,00 kr.

VAREN ER UDGÅET
Kontakt os for et alternativ
Tlf: 70 25 30 10
Email: kunde@svane-el.com 

1.480,00 kr. ekskl. moms Levering 1-2 dage
Antal


Alsidig alarm kontrolpanel, der har mange opsætningsmuligheder. Kontrolpanelet er velegnet til anvendelse i både trådført og trådløs alarmsystem. Kontrolpanelet kan desuden med fordel anvendes i et system, der er en kombination, da den har 8 trådførte zoner og mulighed for at tilkoble 32 trådløse enheder. En zone kan være en eller flere rumdektektorer eller kontakter på døre eller vinduer. Vi anbefaler at have en rumdetektor pr. zone. 


Enheden leveres med strømforsyning og antenne.


Til alarmen kan tilkobles diverse sensorer, magnetkontakter, op til otte fjernbetjeninger, GSM enheder m.m. Disse kan naturligvis også findes her på siden i de efterfølgende kategorier i menuen til venstre.


Betjening af kontrolpanelet


Kontrolpanelet er nem at installere og betjene, da enheden leveres med dansk tale. Vejledning i forhold til programmering og funktioner foregår via dansk tale, og opkald og sms'er fra alarmen er ligeledes på dansk. Enheden kan også leveres med engelsk tale, hvis dette foretrækkes.


Alarmen kan ringe og sende sms'er til op til 4 modtagere. Skulle alarmen udløses modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer en sms og et opkald. Derefter vil de have mulighed for at slå alarmen fra via deres telefon. Desuden er det muligt at ringe op til alarmen og få en status fra systemet i løbet af dagen mens man er på farten.


Enheden har indbygget telefonsender til PSTN (fastnettelefonlinje) og GSM sender. Denne løsning kan derfor benyttes af hjem, sommerhuse og arbejdspladser med og uden fastnettelefon. Vælger man at systemet bliver tilkoblet GSM nettet, kan man desuden benytte vores gratis GSM app. Via denne app kan man spørge om status, til- og frakoble alarmen og styre nattilkobling, således sensorer i udvalgte områder f.eks. soveværelse, børneværelser og gang er inaktive, mens resten af huset er sikret. På den måde kan I gå på toilettet om natten uden først at skulle slå alarmen fra. 


Download gratis app til fjernstyring af alarmen


Vores smarte gratis GSM app til android eller Iphone mobiltelefoner kan downloades enten via Google Play eller Apple iTunes. Vi har desuden lavet en manual til, hvordan man anvender de forskellige app's.


Du finder manualerne her:


 Android iPhone


Manualer


Brugervejledning Se film om hvordan alarmen kodes og betjenes

20000399

Specifikke referencer

Navn Filstørrelse
20000399 - Brugervejledning.pdf 4.35 MB