Trådløs alarm SSI401 med indbygget GSM modul - 20000401
 • Trådløs alarm SSI401 med indbygget GSM modul - 20000401

Trådløs alarm SSI401 med indbygget GSM modul

Vare nr.:20000401
På lager

Komplet 868 MHz alarmpakke med kontrolpanel, sensorer, magnetkontakter samt GSM modul for nem fjernbetjening. Denne løsning kan benyttes af hjem, sommerhuse og arbejdspladser med og uden fastnettelefon. 

 

VAREN ER UDGÅET
Kontakt os for et alternativ
Tlf: 70 25 30 10
Email: kunde@svane-el.com 

2.995,00 kr.

VAREN ER UDGÅET
Kontakt os for et alternativ
Tlf: 70 25 30 10
Email: kunde@svane-el.com 

2.396,00 kr. ekskl. moms Levering 1-2 dage
Antal

Sikre dit hjem eller arbejdsplads med denne komplette alarmpakke.

Kontrolpanelet er en smart trådløs 868 MHz hybridalarm med indbygget GSM modul. Den har 8 trådførte zoner og mulighed for at tilkoble 32 trådløse enheder. En zone kan være en eller flere rumdektektorer eller kontakter på døre eller vinduer. Vi anbefaler at have en rumdetektor pr. zone. 

Derudover indeholder pakken

 • 2 stk. trådløse sensorer
 • 1 stk. trådløs magnetkontakt
 • 3 stk. fjernbetjeninger for betjening af alarm (op til 8 stk. fjernbetjeninger kan tilsluttes)
 • 4 stk. selvklæbende skilte SSI alarm
 • 1 stk strømforsyning, 15 V, 2 mA
 • 1 stk. GSM antenne 
 • 1 stk. dansk manual

NB!

 • Der leveres en anden type fjernbetjeninger, end dem der er vist på billedet. Se fjernbetjening til trådløs alarm, 868MHz (varenr. 2400.0405)
 • Enhedernes batteri levetid er på ca. 2 år.
 • Pakken fås også som trådført eller kan sættes op som en kombination af trådførte og trådløse enheder.
 • Tidligere udgave blev leveret med 12 V adaptor, vær opmærksom på dette hvis du er på udkig efter ny adapter til din eksisterende alarm.

Betjening af alarmen

Vejledning i forhold til programmering og funktioner foregår via dansk tale, og opkald og sms'er fra alarmen er ligeledes på dansk. Enheden kan også leveres med engelsk tale, hvis dette foretrækkes.

Det er muligt at skrive en SMS besked til alarmens telefonnummer og slå alarmen til eller fra. Reaktionstiden er kun ca. 2-3 sekunder!

Alarmen kan ringe og sende sms'er til op til 4 modtagere. Skulle alarmen udløses modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer en sms og et opkald. Derefter vil de have mulighed for at slå alarmen fra via deres telefon. Desuden er det muligt at ringe op til alarmen og få en status fra systemet i løbet af dagen mens man er på farten. I tilfælde af strømsvigt modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer ligeledes en sms og et opkald.

Enheden har indbygget telefonsender til PSTN (fastnettelefonlinie) og GSM sender. Denne løsning kan derfor benyttes af hjem, sommerhuse og arbejdspladser med og uden fastnettelefon. Vælger man at systemet bliver tilkoblet GSM nettet, kan man desuden benytte vores gratis app yil android og IPhone. Via denne app kan man spørge om status, til- og frakoble alarmen og styre nattilkobling, således sensorer i udvalgte områder f.eks. soveværelse, børneværelser og gang er inaktive, mens resten af huset er sikret. På den måde kan I gå på toilettet om natten uden først at skulle slå alarmen fra.

Vejledning

Sådan forbindes en trådført sirene (med ekstern forsyning og backup)

7804179#747424#

20000401

Specifikke referencer