Trådløs PIR/sensor 868Mhz - RESTSALG

280,00 DKK  m/Moms
( 224,00 DKK  u/Moms )
Fra:
Model/varenr.: 24000402
Lager: På lager

Standard PIR/bevægelsessensor til trådløs alarm til vægmontering. Sensoren er husdyrtolerant - op til 25 kg. Detektionsrækkevidde på op til ca. 9 meter i en 25 graders vinkel. Med LED indikator. Muligt at indstille sensors detektionsfølsomhed. Hærværkssikring - alarm ved forsøg på sabotage.

Standard PIR/bevægelsessensor til trådløs alarmsystem.

Sensoren er husdyrtolerant - op til 25 kg. For at være husdyrtolerant skal den monteres på væggen i det medfølgende beslag.

Sensoren har en detektionsrækkevidde på op til ca. 9 meter i en 25o vinkel, hvilket gør den meget velegnet til montring i et hjørne af rummet. Sensorens senderækkevidde er 120-150 meter (udendørs uden forhindringer).

Enheden har en LED indikator, som viser om der registreres bevægelse. Denne funktion kan nemt slukkes/tændes, hvis man ønsker det. 

DIP Funktion

Sensoren har 4 dip switches (4 hvide pinde). Disse bruges til at indstille mode/tilstand; test, normal og tilslutning. Derudover kan man også indstille sensorens følsomhed i forhold til om alarmen skal aktiverer efter 1, 2, eller 3 registering af bevægelse. Ved levering er sensoren sat til at alarmen aktiveres efter 3 registeringer. Se manual for hvilke og hvordan switchene skal placeres.

Hærværkssikring - alarm ved sabotage

Den har desuden en hærværkssikring, så den ikke umiddelbart kan afmonteres uden at alarmen går. Derudover er der en ekstra sikkerhedsforanstaltning i kommunikationen mellem sensoren og kontrolpanelet. De to enheder kommunikerer med hinanden, skulle kontrolpanelet pludselig ikke modtage signal fra sensoren vil alarmen starte. Indbrudstyve der forsøger at saboterer alarmsystemet vil altså udløse en alarm.

Batteri

Bevægelsessensoren kræver et 3V lithium batteri (et stk. medfølger ved køb).
LED indikator vil blinke når batteriet er lavt og kontrolpanelet vil modtage besked.
Forventet levetid på batteri: ca. 1 år alt efter brug. 

Mål: H 95 x B 64 x D 49 mm.

Installation

  • Anbefalet installationshøjde fra 1,8-2,5 meter.
  • Må ikke installeres hvor sensoren kan påvirkes af radiator eller klimaanlæg.
  • Undgå at sensoren placeres i direkte sollys eller mod en metal væg. 

Installationsvejledning

Vejledning til programmering af trådløse enheder og opsætning af zoner

Vejledning (UK)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer