Trådløs magnetkontakt 433MHz - RESTSALG

195,00 DKK  m/Moms
( 156,00 DKK  u/Moms )
Fra:
Model/varenr.: 27000414
Lager: På lager

Magnetkontakt med overfaldstryk og LED indikator til 433 MHz trådløs alarmsystemer. Magnetkontakten monteres på dør- eller vindueskarme og advarer om uønsket indtrængen, når kontaktens to dele adskilles.

Smart lille magnetkontakt med overfaldstryk og LED indikator til 433 MHz trådløse alarmsystemer. 

Anvendelse og placering

Magnetkontakten monteres på dør- eller vindueskarme og advarer om uønsket indtrængen, når kontaktens to dele adskilles. Kontakten er indkodet med en unik kode, som sikrer, at signalet mellem magnetkontaktens dele ikke kan erstattes i et forsøg på hærværk. Den større del er desuden udstyret med en sabotageknap, så den ikke umiddelbart kan afmonteres karmen uden alarmen udløses.

Ved alarm sendes besked til kontrolpanelet. Magnetkontaktens LED indikator lyser ved aktivering af alarm eller sabotage aktivitet.

Kontaktens større del med LED indikator og overfaldsknap skal monteres, med det medfølgelde beslag, på vinduets eller dørens faste karm. Den smalle del, magneten, skal monteres på karmen/kanten af den bevægelige del - altså på selve døren eller vinduet. Der må maks. være en afstand på 6 mm mellem de to dele og magneten (den smalle del) skal sidde ved siden med overfaldsknappen.

Batterier

Magnetkontakten kræver 3 stk. AAA batterier (medfølger). Enheden sende en besked til kontrolpanelet ved lavt batteri. Ved besked om lavt batteri, anbefales det, at udskifte batteriene hurtigst muligt - helst inden for en uge. Det anbefales at udskifte batteriene 1 gang om året.

OBS: Efter batteriskift vil magnetkontakten være i test mode. Ca. 5 minutter efter at kontakten er lukket vil den automatisk skifte til normal mode.

Enheden måler

  • Magnet: H 76 x B 14 x D 20 mm.
  • Hovedenhed: H 76 x B 33 x D 22 mm.

Vejledning til programmering af enheden og opsætning af zone

Vejledning (UK)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer