Kort & Brikker

Kort & Brikker

Her ser du Svane Electronic's udvalg af adgangskort og -brikker. Vi fører proximity brikker og kort, Mifare brikker, Dallas brikker og kort med magnetstribe til brug i forbindelse med adgangskontrolsystemer, dørtelefoner og kodetastatur med læser.

En af de meget store fordele ved anvendelse af adgangskort og -brikker i et adgangskontrolsystem er, at man på et hvert tidspunkt har et nøjagtigt overblik over, hvilke personer, som befinder sig i en bygning eller i et område - og det endda uden fysisk at skulle kontrollere det. Dette skyldes, at alle adgangskort og -brikker indkodes dels med kode til læseren ved adgangspunktet og dels med data på brugeren.

Læseren registrerer adgangskortet eller -brikken på den enkelte bruger, og døren låses op afhængig af, hvilke oplysninger og tilladelser, der er angivet i adgangskontrolsystemet. Valget mellem adgangskort og -brikker er ene og alene en smagssag. Et adgangskontrolsystem med adgangskort og -brikker kan stå alene eller kombineres med f.eks. pin-kode.

Hvis du er i tvivl om hvilken type brik I anvender, så sender vi dig gerne en prøve. 

Kort & Brikker

Der er 13 varer.

Viser 1-12 af 13 element(er)

Aktive filtre