Kabler

Kabler

Når man skal vælge kabel til sit alarmsystem og kameraovervågning er der flere faktorer, som man skal tage med i overvejelserne. Det er f.eks. vigtig, at man beslutter om man vil anvende BNC RG59 koaxial kabel til kameraovervågning, eller om man vil anvende netværkskabel i stedet for, og dermed risikere, at der kan komme forstyrrelser på skærmen i form af "bølger" i billedet.

Også i forbindelse med PTR kabel til sensorer/detektorer er det nødvendigt at overveje - hvor mange enheder, der skal forsynes af det samme kabel, hvilket har betydning for, om man skal vælge et 4-leder eller et 8-leder PTR alarmkabel.

BUS-kabel til transmission af data og her skal man være opmærksom på, hvordan kablet er isoleret samt, om ledningsparrene er parsnoet for at mindske elektronisk interferens. Denne form for kabel kaldes også PDS kabel.

I vores kabel-sortiment finder du både BNC RG59 koaksial kabel til kameraovervågning og forskellige typer af alarmkabel og BUS kabel, så du kan blive dækket ind - uanset dit behov.

Kabler

Aktive filtre