Filtrer efter

Forbindelsestype

Forbindelsestype

Alarm

Alarm

Når man skal vælge mellem alarmer, er det også vigtigt at tage stilling til, om man foretrækker et trådløse alarmsystem, eller et system med kabelforbindelse mellem alle enheder. Alle vores alarmer gør det muligt at lave en kombination, da de har 8 trådførte zoner og mulighed for at tilkoble 32 trådløse enheder. (En zone kan være en eller flere rumdektektorer eller magnetkontakter på døre eller vinduer. Vi anbefaler at have en rumdetektor pr. zone).

Vi sælger alarmerne som alarmpakker eller som kontrolpanel uden tilbehør. Udover vores alarmer, så fører vi også et bred udvalg af tilbehør, således at du kan sammensætte det helt rigtig setup til dit hjem, sommerhus eller arbejdsplads. Hvis du er i tvivl om hvilken alarm og hvilket tilbehør, du skal vælge, så er du meget velkommen til at ringe til os tlf:70253010 eller maile : kunde(a)svane-el.com. Modsat mange andre leverandører gør vi en ære i at rådgive uden at tænke på profit maksimering, som en eller anden har sagt kommer man længst med sandheden - vi håber på at leve af referencen.

Alarm

Der er 77 varer.

Viser 1-12 af 77 element(er)

Aktive filtre

GSM adgangskontrol WIGI

Pris 2.495,00 kr.
Vare nr.:60000185

Adgangskontrol for kontrol via telefon opkald, SMS, proximity brik og tastatur 1.000 PIN koder, 100 brugere telefon opkald ID, 5 master brugere, 50 SPIN koder og 1.000 hændelser. Programmering via USB medfølgende...