SSI 450 alarm (868MHz) Dansk tale

795,00  m/Moms
( 636,00  u/Moms )
1.850,00  m/Moms
Du sparer: 1.055,00
ekskl. levering

SSI 450 trådløs tyverialarm panel med indbygget GSM modul, 32 trådløse og 8 trådførte zoner 868MHz 

Model/varenr.: 20000451

SSI 450 trådløs tyverialarm panel med indbygget GSM modul i 868MHz.

Sikre dit hjem eller arbejdsplads med denne komplette alarmpakke i 868MHz. Den kan det samme som SSI 500,  men den er bedre egent til trådført end SSI 500, da klemrækken for trådført er bedre placeret.

Kontrolpanelet er en SSI 450 og med touch tastatur, det er en smart trådløs hybridalarm med indbygget GSM modul. Der er mulighed for at tilkoble 32 trådløse enheder, samt 8 trådførte zoner.

En zone kan være en eller flere rumdektektorer eller kontakter på døre eller vinduer. Der er en teknikkode, samt mulighed for op til 16 forskelige brugerkoder.

Vores smarte, gratis app til Android eller iPhone mobiltelefoner kan downloades enten via Google Play eller App Store.

Pakken indeholder :

  • 1 stk. strømforsyning, 15 V, 2A
  • 1 stk. GSM antenne

NB!

  • Enhedernes batteri levetid er på ca. 2 år.
  • Placer detektorerne så katte ikke kan hoppe op i detektor feltet.
  • Husk at der IKKE må være strøm på centralen, når SIM kort sættes i eller tages ud(Der skal også været slukket for det genopladelig batteri.)

Betjening af alarmen

Vejledning i forhold til programmering og funktioner foregår via dansk tale, og opkald og sms'er fra alarmen er ligeledes på dansk. 

Det er muligt at skrive en SMS besked til alarmens telefonnummer og slå alarmen til eller fra. Reaktionstiden er kun ca. 2-3 sekunder!

Som noget nyt siden SSI 400 alarmen, så kan denne model ringe både til kontrolcentral og privat nr. samtidig.

Alarmen kan ringe og sende sms'er til op til 4 modtagere. Skulle alarmen udløses modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer en sms og et opkald. Derefter vil de have mulighed for at slå alarmen fra via deres telefon. Desuden er det muligt at ringe op til alarmen og få en status fra systemet i løbet af dagen mens man er på farten. I tilfælde af strømsvigt modtager alle modtagere/indkodede telefonnummer ligeledes en sms.

Enheden har indbygget telefonsender til PSTN (fastnettelefonlinie) og GSM sender. Denne løsning kan derfor benyttes af hjem og arbejdspladser med og uden fastnettelefon. Vælger man at systemet bliver tilkoblet GSM nettet, kan man desuden benytte vores gratis app til android og IPhone. Via denne app kan man spørge om status, til- og frakoble alarmen og styre nattilkobling, således sensorer i udvalgte områder f.eks. soveværelse, børneværelser og gang er inaktive, mens resten af huset er sikret. På den måde kan I gå på toilettet om natten uden først at skulle slå alarmen fra.

Download gratis app til fjernstyring af alarmen

Vores smarte, gratis app til android eller Iphone mobiltelefoner kan downloades enten via Google Play eller Apple itunes.

 Installationsvejledning  iPhone  iPhone 1

 Se instruktionsvideoer

 Manual - tilslutning af sirene med relæ og spændingsnedsætter

Eksempel : montage af trådført detektor 2000.1480

Bemærk : Ved trådførte sensorer skal ekstra strømforsyning bruges, da alarmen kun kan levere 100mA total til tilbehør.

OBS: Virker ikke sammen med et Oister abonnement.

--Hvis du er kommet til at programmere teknikker koden forkert, kan du tage strømmen af alarmen ( sluk for batteri og adapter ), tænde for strømmen og umiddelbart efter - holde * tasten nede ( der bliver sagt indtast kode ), indtast 000000 + # tasten. Så er man i teknikker menu og kan derefter programmere ny kode.

( husk at alarmen ikke kan gå i menu hvis alarmen er tilkoblet )

Alarmen leveres både som 868Mhz og 433Mhz, dog er prisen på 433 modellen noget højere da vi ikke køber så mange hjem af 433 modellen.

Men for jer der måske har problemer med den ene frekvens, kan frit vælge at bytte til den anden - mod at betale den forskel der nu måtte være. Opsætningen og der ingen forskel på.