Trådløs PIR bevægelsessensor (PIR­100B)

146,25  m/Moms
( 117,00  u/Moms )
ekskl. levering

Intern trådløs antenne, langdistance transmission og indlæringskode.

Tilkøb til GSM ældresikkerhed med alarm (varenr. 6000.0450).

Model/varenr.: 60000458

Den trådløse PIR bevægelsessensor er en input-enhed, PIR-100B PIR bevægelsesdetektor er designet til at afsløre uønskede gæster ved dørkarme og vindueskarme ved at registrere infrarød energi (varme) udsendt fra kroppen, mens den bevæger sig gennem et beskyttet område.

Bevægelsessensoren er almindeligvis omtalt som en PIR, som står for Passiv InfraRød. Ved detektering af indbrud, genererer PIR-100B automatisk et alarmsignal til kontrolpanelet. Sensoren tilvejebringer også et sabotagekontakt output. Enheden er RF og immun overfor EMI interferens produceret af radio-enheder. Enheden kan vægmonteres ved hjælp af et beslag.

  • Intern trådløs antenne, langdistance transmission
  • Indlæringskode, let at tildele alarmtavler
  • Sabotagekontakt til beskyttelse af for at undgå åbnet
  • Nyudviklede dual element passiv infrarød sensorenhed
  • Trådløs transmission af digitalt signal til kontrolpanel
  • Intelligent MCU inde, fjerner falsk alarm
  • Alarm med lavt strømforbrug ved buzzerlyde

Baggrund

Passive infrarød sensorer har været kendt siden 1940'erne, og blev oprindeligt brugt til militære og videnskabelige anvendelser. Nu er teknologien brugt i en bred vifte af produkter designet specielt til kommercielle og indenlandske sikkerhedsapplikationer.

PIR-100B er speciel til indendørs brug, f.eks .: hus, kontor, butik og så videre.

Hvordan passiv Infrarød sensorer arbejde

Alle PIR sensorer registrerer ændringer i infrarød stråling, i form af varme, der udsendes af en række organer, herunder mennesker, biler og, i mindre grad, hunde eller andre små dyr. Jo større kroppen er, jo mere infrarød stråling udsendes, og jo lettere det er for en PIR sensor til at detektere.

Synsfeltet er det område, hvor ændringer i infrarød stråling kan detekteres. Synsfeltet kan ændre med ændringer i temperaturen og størrelsen af ​​varmekilden.

Konstruktionen af ​​PIR og Fresnel Lens opdeler synsfeltet i et antal zoner både vandret og lodret.