Trådløs tastatur (868MHz)

580,00  m/Moms
( 464,00  u/Moms )
ekskl. levering

Ekstra, trådløst tastatur til trådløse 868 MHz alarmer/SSI 401 & 450. Op til 10 individuelle brugerkoder/adgangskoder. Op til 8 tastatur kan tilsluttes som fjernbetjening.

Model/varenr.: 24000419

Trådløst tastatur til brug i forbindelse med en SSI 401 og 500 alarm, 868MHz.

Placer det trådløse tastatur ved døren og gem kontrolpanelet væk, således at ubudne gæster ikke kan saboterer kontrolpanelet. Forsøger indbrudstyven at saboterer tastaturet vil alarmen blive aktiveret.

Funktioner

Det er muligt at anvende op til 10 forskellige brugerkoder.

Tastaturet har indbygget sikring mod hærværk, da den anvender dobbelt kommunikation imellem enheder for at kontrollere status. Derudover er enheden også udstyret med egen sabotage kontakt, således at fjernes det fra beslaget, så udløses alarmen.

Maksimum 8 stk. tastaturer kan monteres som fjernbetjeninger. Det er altså muligt at montere tastaturer flere steder i bygningen.

I pakken medfølger monteringsbeslag samt USB kabel for opladning af genopladelig batteri. Sættes til computeren og oplades. Virker ca. 3 mdr. på et fuldt opladet batteri. Når der ikke er mere batteri på tastaturet, vil der komme en besked på selve alarm panelet.

Enheden måler: H 110 x B 140 x D 22 mm.

Programmeringsvejledning

Vejledning engelsk